Keukens op maat

Wilco staat al vele jaren bekend voor haar keukens op maat. Met ons vakmanschap bouwen we de perfecte keuken voor uw woning.

Er zijn talloze mogelijkheden. Groot of klein, klassiek of modern, met of zonder eiland: er is voor ieder wat wils.

Uw persoonlijke kookplek

Iedereen is uniek. Het is dus logisch dat ook uw keuken gepersonaliseerd is. Heeft u graag een modern design of een landelijke vormgeving? Een groot kookeiland of een u-vorm? Ruimte voor een ingebouwd koffietoestel of sfeervolle ledverlichting? Met onze keukens op maat is alles mogelijk.

  • Vorm, afmetingen en stijl naar keuze

  • Keukenkasten in laminaat, melamine, fenix, dunfineer, dikfineer, massief hout … – telkens in diverse kleuren en afwerkingen.

  • Werkbladen in verschillende materialen: natuursteen, corian, composiet, inox, beton, keramisch, dekton, hout…

landelijke keuken wilco

Landelijke keukens

Fan van keukens met een landelijke charme? Als keukenbouwer hebben wij veel ervaring met deze stijl, van strak landelijk tot klassiek en cottage. Bijpassende keukentoestellen en accessoires, zoals kookfornuizen en kranen, zorgen voor de kers op de taart. Kortom: voor een stijlvolle landelijke keuken hoeft u echt niet verder te zoeken.

Moderne keukens

Moderne keukens vallen op met hun strakke lijnen en eenvoudige vormen. Wit-zwart is een populair kleurenpalet bij deze stijl, maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Wilt u een moderne keuken met greeploze kasten, een prachtig dekton aanrecht en een ingebouwde spoelbak? Dat is voor ons geen enkel probleem. Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden!

moderne keuken wit
klassieke keuken wilco

Klassieke keukens

Ook voor een klassieke keuken bent u bij Wilco aan het juiste adres. Bij deze ontwerpstijl draait alles rond details. Denk aan massief houten kastjes met uitgefreesde lijntjes, natuursteen keukenbladen met een wasbak in hetzelfde materiaal. Meer weten? Bezoek onze toonzaal. Dat maken we samen een fotorealistisch voorontwerp in 3D van uw klassieke keuken.

Graag een offerte?

Maak een afspraak via het nummer 03 314 52 56 om uw plannen te bespreken.

Werkwijze

Droomt u van een nieuwe keuken? Kom eens langs in onze toonzaal. We bezorgen u een gratis offerte op basis van een 3D ontwerp. Bij akkoord zorgen we voor een nauwkeurige opmeting van de beschikbare ruimte en voorzien we een plaatsing door onze eigen vakmensen.

Maak een afspraak

Enkele realisaties

Neem contact op

Oostmalsesteenweg 35
2310 Rijkevorsel

03 314 52 56

info@keukenswilco.be

“Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away”